Zoek jouw
nieuwe woonplek
X

Hoe werkt de woningzoeker

Selecteer jouw voorkeurswoningen. Dit doe je via deze woningzoeker. Filter op eengezinswoningen of appartementen in de Mansions via de filterbalk bovenin het scherm.

Eengezinswoningen
Bij de eengezinswoningen kun je op een woning van jouw voorkeur klikken en dan verschijnt een venster met informatie over deze specifieke woning.

Mansions
Klik op een verdieping van het gebouw of in de tabel aan de rechterzijde. Wil je de appartementen bekijken in een ander gebouw, dan selecteer je dat aanzicht in de filterbalk. Na selectie van een verdieping kan er op een woning geklikt worden, dan toont een 2e venster informatie over deze specifieke woning.

In het venster met woninginformatie bekijk je meer informatie over de woning via de button “bekijk woning” of voeg je de woning direct aan jouw voorkeuren toe (er verschijnt een cijfertje bij de button “inschrijven” rechtsboven).

Wanneer je jouw voorkeuren (minimaal 3) hebt toegevoegd klik je op de button “inschrijven” rechtsboven en vul je het inschrijfformulier verder in. De voorkeurs woningen zijn hier al aan het formulier toegevoegd. Na verzenden ontvang je een e-mail met een link om een account te maken (als je die nog niet hebt). Via de link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in jouw dossier.

X
X

Filter op:

woningen gevonden